Termeni & Conditii

Conditii generale 

Alexiana Group si-a lansat site-ul www.uscatorderufe.ro pentru a-si informa personal toti clientii. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos („Conditii generale”), precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu Alexiana Group, cu toti membrii retelei sale comerciale sau numai cu unii dintre acestia.

Elemente definitorii

Urmatorii termeni vor insemna:

Utilizator - reprezinta persoana care acceseaza site-ul www.uscatorderufe.ro 
Cumparator - persoana, firma, compania sau alta entitate juridica care lanseaza o comanda Vanzatorului.
Vanzator - societatea comerciala SC Alexiana Group SRL (denumita in continuare "societate").
Comanda - documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord 
sa livreze bunurile/serviciile iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si sa plateasca aceste Bunuri.
Bunuri - orice produs care urmeaza a fi livrat de catre Vanzator Cumparatorului. 
Contract - comanda confirmata de catre Vanzator. 
Drepturi de proprietate intelectuala - toate drepturile materiale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de 
autor, drepturile de baza de date, drepturile de proiectare, drepturi de model, marci inregistrate, patente, marci inregistrate 
de nume pentru cele mentionate mai sus. 
Specificatii - toate specificatiile / descrierile bunurilor si serviciilor mentionate in Comanda.

Drepturi de proprietate intelectuala 

Alexiana Group este detinatorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea societatii sau a unor terti care au autorizat Alexiana Group sa le utilizeze.

Produsele prezentate in acest site sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si/sau drepturilor de proprietate intelectuala referitoare la protectia desenelor si modelelor industriale. 

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si/sau ale lucrarilor si/sau modelelor de produse care sunt reproduse pe site sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala. 

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele de produse care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la Alexiana Group, este strict interzisa si constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Informatii despre produse si servicii 

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii Alexiana distribuite in Romania. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea Alexiana Group. 

Alexiana Group isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, la modelele produselor prezentate si la preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea Alexiana Group, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

Reteaua comerciala 

Reteaua comerciala Alexiana in Romania este la dispozitia dumneavoastra pentru a va comunica informatiile suplimentare pe care ati putea dori sa le cunoasteti cu privire la fiecare dintre produsele si serviciile prezentate pe site. 

Partenerii/Dealerii locali Alexiana sunt comercianti independenti, actionand in numele lor propriu si pe seama lor si raman responsabili pentru informatiile de orice natura pe care le introduc pe site.

Hyperlink-uri 

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.uscatorderufe.ro necesita o autorizatie prealabila in scris de la Alexiana Group. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului www.uscatorderufe.ro. 

Alexiana Group nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.uscatorderufe.ro si nu este responsabila, in nici un fel, de continutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

Limitarea responsabilitatii 

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, Alexiana Group, afiliatii sai, membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nicio natura. 

Informatiile asupra produselor, serviciilor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de Alexiana Group, de afiliatii sai ori de membrii retelei sale. Erori sau omisiuni pot interveni.

Drept aplicabil 

Prezentele Conditii Generale, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Conditii Generale sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale si a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

Actualizarea conditiilor generale 

Alexiana Group isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site, precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de indata ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.