Despre noi

Infiintata in anul 1994, Alexiana Group si-a inceput activitatea in domeniul productiei si comercializarii de jaluzele orizontale din aluminiu. 

In anii ce-au urmat au fost puse bazele unei capacitati de productie mai mari. Acest fapt a permis marirea portofoliului de produse oferite, astfel ca in anul 2005 domeniul de activitate s-a extins, cuprinzand si productia de jaluzele verticale, usi de garaj, plase antiinsecte, rulouri exterioare si uscatoare de rufe.

Preocuparea permanenta de a evolua si de a satisface cerintele pietei ne-a impulsionat sa oferim atat o buna functionalitate cat si un design elegant produselor noastre. Ne-am dorit dintotdeauna ca produsele Alexiana sa fie unele ergonomice si in acelasi timp sa prezinte calitate si inovatie. Astfel, am ales sa cooperam cu furnizori profesionisti, pentru care grija fata de clienti este cea mai importanta.

Odata cu marirea portofoliului de produse, ne-am axat pe tehnologizarea productiei. Utilajele performante folosite si materialele de cea mai buna calitate, importate din tarile Uniunii Europene, ne-au ajutat in dezvoltarea continua. Astfe, uscatoarele de rufe produse de Alexiana sunt de o calitate ireprosabila si au printre cele mai bune preturi din Romania.

Prin seriozitatea cu care s-a impus pe piata, Alexiana Group a devenit o companie de succes. Volumul ridicat al produselor vandute si satisfactia clientilor au dus la intarirea pozitiei ca fiind unul din cei mai importanti lideri in nisa sa de activitate.