Confidentialitate

Accesarea site-ului uscatorderufe.ro - implica acceptul expres al Utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate. SC Alexiana Group SRL protejeaza dreptul la intimitate si viata privata a utilizatorilor acestui site. Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si conform Legii nr. 506/2004 privind protectia vietii private in sectorul telecomunicatiilor toate informatiile furnizate de catre Cumparator Vanzatorului vor ramane in proprietatea Vanzatorului si nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cele specificate, fiind administrate in conditii de siguranta.

Prin completarea formularului de inregistrare prin care obtineti acces la produsele site-ului uscatorderufe.ro, va dati in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele Dumneavoastra cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii SC Alexiana Group SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Scopurile colectarii datelor utilizatorilor de catre SC Alexiana Group SRL, fara ca aceasta sa implice asumarea oricarei alte obligatii din partea acestei societati, sunt urmatoarele:

- stocarea informatiilor necesare pentru livrarea produselor solicitate
- participarea la concursuri, promotii
- completarea chestionarelor sau abonarea la buletinele de stiri sau alte liste de corespondenta
- transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc)
- transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea societatii SC Alexiana Group SRL si a tertilor cu care SC Alexiana Group SRL are relatii de orice natura (inclusiv comerciale)
- statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si produse noi

Daca doriti ca datele dumneavoastra sa fie scoase din baza noastra de date, va rugam sa ne indicati acest lucru accesand formularul de contact disponibil pe acest site. Pentru actualizari ale datelor personale puteti accesa contul dumneavoastra.